Kiadó orvosi rendelők Veszprém belvárosában

2018-2019-ben felújított épületben kialakított magánrendelőinkben várjuk Veszprém belvárosában magánrendelést nyitni szándékozó orvosokat.

A hely igen jó megközelíthetőséggel rendelkezik, közvetlenül a távolsági buszmegálló szomszédságában (100m), a piac mögött.

Kiadó szülész-nőgyógyász magánrendelők Veszprémben

A földszinten 2 nőgyógyászati magánrendelésre alkalmas helyiséggel, tágas váróval várjuk azon tehetséges szülész-nőgyógyász szakorvosokat, akik szívesen kezdenék, vagy folytatnák magánorvosi rendelésüket egy modern, hangulatos és nyugodt környezetben Veszprém belvárosában.

Az első emeleten még a végső kialakításra váró 20 és 36 nm-es magánorvosi rendelésre alkalmas kiadó helyiséggel várjuk, amihez tágas váró és 2 vizesblokk (páciens, orvos) tartozik.

Természetesen más területen dolgozó orvosokat is várunk, akik úgy gondolják, hogy a hely alkalmas lehet magánorvosi tevékenységükhöz. Ehhez az emeleten még bizonyos határok között tudunk a helyiségek végső kialakításában is alkalmazkodni.

Centrum Medical Magánorvosi Rendelők

Pályakezdő szülész-nőgyógyász szakorvosok figyelmébe ajánlva…

Miért Veszprém?

Megújult megyei kórház és
új modern szülészet-nőgyógyászat

A Csolnoky Ferenc Kórház az elmúlt években tízmilliárdos beruházással fejlesztette eszközparkját és újította meg több osztályát is, így a szülészet-nőgyógyászati osztályt is.

Szülész-Nőgyógyász szakorvosi álláslehetőség
a Csolnoky Ferenc Kórházban

A Csolnoky Ferenc Kórház Pályázati Kiírása
Szülész-Nőgyógyász Szakorvos Állásra

Kultúra

A veszprémi kulturális élet minden szinten átszövi a várost. A város méreteihez képest kimagasló a kulturális események száma, látogatottsága és színvonala.

HangvillaExpesszóKabóca BábszínházPetőfi Színház,
Rozé Rizling és Jazz NapokVeszprémFestUtcazene

nem is említve, hogy 2023-ban Veszprém lesz Európa Kulturális fővárosa

Oktatás

Az óvodától az egyetemig minden megtalálható itt, magyarországi viszonylatban előkelő helyen és színvonalon.

Óvodák

Az óvodák hatalmas belső udvarokkal rendelkeznek, jól képzett, vidám és lelkes óvónénik várják itt a gyermekeket. Több az általános óvodai programokat kiegészítő lehetőségekkel:

  • úszásoktatás (ismerkedés a vízzel)
  • korcsolya oktatás
  • zenei és bábszínházi programok
  • családi és hétvégi programok
Általános és középiskolák

Magas színvonalú oktatás folyik a veszprémi iskolákban is. Az általános iskolák több osztály specializálódott idegennyelvre, matematikára vagy informatikára. Tornaórák keretein belül úszásoktatás és korcsolya oktatás is szerepel a legtöbb iskola órarendjében. Nyelvi tagozatos osztályok többségében az általános iskola végére középfokú nyelvtudással gazdagodnak a gyermekek.

A gimnáziumok a gimnáziumok közti rangsorban és versenyeken való megmérettetésben országos szinten is a legelőkelőbb helyeket foglalják el.

Zeneiskola

Az oktatásban kiemelkedő szerepet tölt be a zeneiskola. Hatalmas múltra visszatekintő a zenét megszerettetni és magas szinten oktatni hivatott intézmény.

Pannon Egyetem

Vegyész és informatikai képzés fellegvára.

Közbiztonság

A közbiztonságról itt nem csak a statisztikai adatok írják le, hogy nagyon magas, hanem lépten-nyomon érzékelhető. A közbiztonság egyik legfontosabb eleme az itt élő emberek egymásra figyelése.

Az alsó tagozatos gyermekek itt igen gyakran egyedül sétálnak haza, vagy mennek el a távolsági buszmegállóig, a belváros tiszta és rendezett még az egészt várost érintő kulturális rendezvények idején is (Rosé-Rizling, Utcazene, Veszprém-fest) érzékelhető, hogy rend a lelke mindennek. (Barátságos, de elhivatott rendőrök vigyázzák a rendet)

Sportélet

Veszprémben kiemelkedő a sportolási lehetőségek száma. Nincs olyan nap amikor ne találkoznánk az utcán futó, vagy kerékpározó sportolókkal. A kézilabda, a jéghoki, tenisz, squash, foci mellett Eplényben télen síelésre, tavasztól a Balaton partján vitorlázásra úszásra és fürdőzésre nyílik lehetőség.

A számtalan meglévő sportlehetőség mellett 2019-re tervezik átadni a Veszprémi Uszodát.

Veszprém a nagyvárossá válás útján

Az elmúlt években hatalmasat fejlődött a város. Belvárosa megújult, több játszótérrel és sétánnyal gazdagodott. Közlekedésében több körforgalommal bővült, a belvárosi forgalom enyhítésére. Tömegközlekedése, buszparkja szintén teljesen megújult.

Forrás: VEHIR.HU