Bemutatkozás

VÍZIÓNK, AMI IDE VEZETETT

A Centrum Medical Magánorvosi Rendelők létrehozásával, egy olyan helyet szerettünk volna kialakítani, ahol a gyógyító orvos és gyógyulni vágyó páciens egy nyugodt, harmonikus környezetben találkozhat és együttesen kereshet megoldást a felmerülő egészségügyi kérdésekre, problémákra.

FILOZÓFIÁNK A GYÓGYULÁSRÓL

A gyógyuláshoz elengedhetetlen a bizalom, a gyógyításhoz pedig a figyelem.

Szeretnénk, ha központunk látogatói éreznék azt, hogy megkapják azt a szakmai figyelmet és segítséget, ami elengedhetetlen a gyógyuláshoz.

A nálunk rendelő magánorvosokat pedig azzal szeretnénk segíteni, hogy egy olyan nyugodt és jól felszerelt környezetet teremtünk, amiben a lehető leghatékonyabban tudják végezni munkájukat.

Centrum Medical Inkubátorház

Tehetséges kezdő szülész-nőgyógyász szakorvosok számára is nyitottak Magánorvosi Rendelőink. Várjuk azokat a tehetséges szülész-nőgyógyászokat, akik magánorvosi praxisukat Veszprémben folytatnák. A döntésüket megkönnyítheti, hogy a város rengeteg lehetőséget rejt magában.

Kiadó orvosi rendelők >>

Társadalmi Szerepvállalás

Fontosnak tartjuk, hogy intézményünk ne csak egy passzív gazdasági szereplőként lebegjen a város központjában, hanem aktívan is hozzá tudjunk járulni ahhoz, amit Veszprémtől és a megyétől kaptunk szépsége, kultúrája és az itt élő emberek által. Így kiemelt célunk a kórház támogatása az által, hogy az ott dolgozó orvosoknak magánorvosi praxishoz egy szép és nyugodt környezetet biztosítva, megállítsuk az orvosok elvándorlását és lehetőségünkhöz mérten, talán megfordítsuk azt.

A várót mindemellett úgy alakítottuk ki, hogy kisebb előadásokhoz is helyet biztosítson akár szakmai képzésekhez/konzultációkhoz, akár lakossági felvilágosító előadásokhoz.

Nem utolsó sorban Veszprém belvárosában egy olyan helyet választottunk a rendelők kialakításához, ami központi elhelyezkedése mellett még az építészetileg inkább praktikus, mint szép jegyeket hordozta magán, így az épület átalakításával reméljük, hogy már az induláskor hozzájárulhattunk a jelenleg is dinamikusan szépülő Veszprém megújuló arcához.

Szeretettel várjuk rendelőinkben!

Gazdag Barna, Lakatos Csaba
Gazdag K. Éva, Dr. Szigeti Zsanett
a megálmodók és megvalósítók