Dr. Udvary János

Dr. Udvary János

nőgyógyász-sebész-onkológus, főorvos

Magánrendelésem a Centrum Medical-ban

Előjegyzés alapján

Bejelentkezés

hétköznap 17:00-19:00
+36 (20) 941 5126

 

Jelenleg a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Nőgyógyászati osztályán dolgozom, ahol bevezettem a nőgyógyászati daganatos betegek speciális sebészi kezelését, a kiterjesztett műtéteket, segítem a mindennapos szülészeti-nőgyógyászati betegek műtétes ellátását, képzem a fiatal kollégákat.

Szakmai tagságaim

  • Magyar Onkológus Társaság
  • Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Társaság
  • Magyar Sebész Társaság

Budapesten születtem.

A Semmelweis Orvos Tudományi Egyetem, Általános Orvosi Karán szereztem általános orvosi diplomát.

Ezt követően a Schöpf-Merei Ágost Koraszülött Kórház és Anyavédelmi Központban kezdtem dolgozni. Itt sajátítottam el az szülészeti-nőgyógyászati alapképzésemet. Intézetünk kiemelt koraszülött központ volt. Itt volt Budapest első perinatalis intenzív centruma (PIC). A szülészeti-nőgyógyászati szakvizsgát követően érdeklődésem a nőgyógyászati daganatos betegek sebészi gyógyítása felé fordult. 1989-ben kezdtem el foglalkozni ezzel a szakterülettel amit azóta is folytatok.

1996-tól az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati osztályára kerültem ahol nőgyógyászati betegek sebészi gyógyítását és a nőgyógyászati rákos betegek speciális sebészi és kemoterápiás kezelését végeztem. Közben klinikai onkológiai szakvizsgát tettem. Minden energiámat a betegek műtéti ellátása kötötte le. Azért, hogy ez minél tökéletesebb lehessen, intézetünk sebészeti osztályának munkájában is részt vettem. Visszagondolva is nagy megtiszteltetés számomra, hogy olyan szaktekintélyektől tanulhattam mint Prof.dr.Besznyák István, dr.Köves István, dr.Rahóty Pál, Prof. dr. Dzsinics Csaba.

2001-ben általános hasi sebészeti szakvizsgát tettem. Spanyol országban, Angliában, Németországban jártam tanulmányutakon tudásomat fejleszteni. 2012-ben az onkológiai centrum kialakulásakor hívtak Veszprémbe dolgozni, mivel ilyen képzettséggel, tapasztalattal bíró szakember nem volt.

More Info