Kis lépésekkel egy nagy ügyért

Kis lépésekkel egy nagy ügyért

A Zonta Club Veszprém, mint közhasznú civil szervezet, gyűjtést szervez a Veszprémi Kórház Szülészet Nőgyógyászati Osztálya számára egy olyan eszköz (műszer) beszerzésére, ami viszonylag gyakori nőgyógyászati jóindulatú betegségek kevesebb megterheléssel járó, korszerű műtéti megoldásához elengedhetetlenül szükséges.
Ezen eljárás eredményeképp a felgyógyulási időszak rövidebbé válik, így a műtétre várakozás ideje is megrövidül. Ez az eljárás más kórházakban már ismert és eredményesen alkalmazott. Céljuk, hogy ezzel a műszerrel a Veszprémi Kórház is mielőbb rendelkezne és a régióban érintett betegek számára is elérhető lenne ez a korszerű megoldás, mellyel számos, a has megnyitásával járó műtét kiváltható lenne. Sokan várnak erre!

A Globula Bt., mint Centrum Medical – több nőgyógyászati magánrendelésnek helyet adó intézmény, fontosnak tartja, hogy a Kórházi ellátás is minél magasabb szinten működhessen, így 10.000 Ft jelképes összeggel támogatja a Zonta Club ezen törekvését.

Kérjük csatlakozzon az ügy támogatásához magánszemélyként, vagy cégként, hogy az eszköz mielőbb a régió szolgálatába állhasson!

Zonta Club Veszprém adatai:
Számlaszám:
UniCredit Bank
10918001-00000104-84940008
Közlemény az ügy támogatásához: KÓRHÁZ

Adószám: 18916625-1-19
Weboldal: http://www.zontaveszprem.hu/

Az eszközbeszerzéshez több rendezvényt is szervez a Zonta Club, így márciusban az Old Rulett rock Zenekar, majd  áprilisban a Füred Dixieland Band ad koncertet, májusban pedig a veszprémi Gizella Napokhoz kapcsolódóan orgonaművész, trombitaművész és Kertesi Ingrid operaénekes fellépésével.

A témához kapcsolódó hírek

Segítség képpel, hanggal, szóval – Jótékonysági estet tartottak Veszprémben

Kórházi eszköz beszerzését támogató jótékonysági estet tartottak csütörtökön a Csermák zeneiskolában.
VEOL >>>